Ik ben geboren en getogen in Eindhoven….bouwjaar 1965. In 2009 ben ik verhuisd naar Assen waar ik bij mijn vriendin en haar 2 kinderen ben gaan wonen.
Voor 2009 heb ik altijd in de techniek gewerkt waarvoor ik jarenlang de hele wereld over gereisd heb. In 2007 ben ik mijn baan kwijtgeraakt door de economische crisis en wilde iets anders met mijn leven gaan doen. Ik was altijd al gefascineerd door tatoeages en tekenen en heb toen besloten om tatoeëerder te worden. Na een zoektocht voor een gedegen opleiding ben ik terecht gekomen in Utrecht waar een ervaren tatoeëerder mij de basis van het tatoeëren heeft geleerd.

Ik heb er bewust voor gekozen om een professionele tattoostudio aan huis te beginnen omdat ik de klanten een rustige huiselijke sfeer met veel privacy wil bieden. Voor mensen die graag een tatoeage willen maar niet meteen een tattooshop binnen durven te stappen is een rustige studio de uitkomst. Ik bied een omgeving aan mensen/klanten die ongestoord getatoeëerd willen worden zonder dat er continu mensen in en uit lopen en waar steeds telefoons afgaan. Bij mij is je privacy gewaarborgd.
Nu 10 jaar verder ben ik trots op wat ik bereikt heb, ik heb veel geleerd waardoor de kwaliteit van de tatoeages alleen maar beter zijn geworden. In dit vak ben je nooit uitgeleerd en ik leer nog steeds….iedere dag weer.

John Roosendaal

john roosendaal supernatural tattoo studio Assen